Autohuolto Espoossa

Espoossa palveleva Autohuolto Jeki on täyden palvelun autokorjaamo, joka hoitaa ammattitaitoisesti kaikki autosi huollot ja korjaukset merkistä tai auton iästä riippumatta. Alla esimerkkejä huoltopalveluistamme.

Suoritamme määräaikaishuollot autosi valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti edulliseen hintaan. Huollossa käyttämämme öljyt ovat aina autovalmistajan laatuluokitusten mukaiset. Huolloissa ja korjauksissa käytetään laadukkaita ja alkuperäistä vastaavia osia.

Säännöllinen öljynvaihto pidentää moottorin käyttöikää, pienentää kulutusta ja vähentää moottorin kulumista.

Jakohihnan vaihtoväli on automallista riippuen yleensään 80 000 - 150 000 kilometrin välein. Voit tarkistaa jakohihnan suositellun vaihtovälin helposti autosi ohjekirjasta. Useimmissa autoissa jakohihnan poikkeaminen aiheuttaa mittavan moottorivaurion, tästä syystä jakohihnan vaihto on erittäin tärkeää.

Ilmastointihuollolla varmistat, että autosi ilmastointilaite puhaltaa kylmää ilmaa kuumilla keleillä ja vältyt kalliilta ilmastoinnin korjauksilta. Toimiva ilmastointi estää myös autosi huurtumisen talvella.

Onko autossasi jokin piilevä vika tai palaako autossasi vikavalo? Tuo autosi meille niin luemme autosi vikakoodit ja selvitämme mahdollisen vian. Vikakoodien luku on edullinen ja järkevä tapa aloittaa auton vian etsintä.

Saitko hylätyn katsastuspäätöksen? Kerro meille autossasi havaitut viat niin teemme löydetyistä vioista asianmukaisen korjauskustannusarvion.

Jarrupalojen ja jarrulevyjen vaihto, käsijarrun kiristykset ja kaikki muut jarruhuollot sekä jarrunesteen vaihdot.

Syttyikö mittaristoon latauksen/akun merkkivalo? Syynä voi olla:

– Poikennut/vaurioitunut apulaitehihna

– Vaurioitunut/väsynyt apulaitehihnan kiristin

– Vioittunut laturin vapaakytkin

– Laturia ohjaavat virtapiiri häiriöt

– tai itse vioittunut laturi

Jos autossasi on laiska startti, voi syynä olla:

– Huonokuntoinen akku

– Auton maadoitus/päävirtakaapeleiden ongelmat

– Virtavuoto sähköjärjestelmässä

Meillä auton sähkö/latausjärjestelmä tutkitaan tarkasti ja korjataan asianmukaisesti.

Ajovalojen ja muiden auton polttimoiden vaihdot.

Hylättiinkö autosi katsastuksessa ruostevaurioiden takia? Suoritamme alustan ruostevauriokorjauksia hitsaamalla. Korjaamolla mahdollista suorittaa myös alumiini ja RST hitsauksia.

auto-services